Fabelco

Zuiver in Zuivel

Fabelco

Zuiver in Zuivel

Fabelco

Zuiver in Zuivel

Fabelco

Fabelco uw totaalleverancier in de levensmiddelenindustrie op het gebied van zuivelgrondstoffen en additieven. Onze klanten zijn niet alleen actief in de zuivel maar ook in de bakkerij-, chocolade-, snoepgoed- en snack industrie.

Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen wij op de voet, bijvoorbeeld waar het gaat om vegetarische producten en biologisch geproduceerde zuivelgrondstoffen. Tevens hebben we de mogelijkheid om kosher en halal aan te bieden. We trachten samen met onze klanten de vraag naar gezonde voeding in te vullen.

Fabelco streeft naar langdurige relaties met haar klanten en leveranciers op basis van openheid en wederzijds vertrouwen. Onze werkwijze is helder en eenvoudig: Uw wensen omzetten in de praktijk door gebruik te maken van onze product –en marktkennis op een adequate manier. Zo proberen we uw vragen naar ieders tevredenheid te beantwoorden. Oplossingsgericht!

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, profiteert u van onze eigen magazijn met een uitgebreide assortiment die altijd in ontwikkeling is. In samenwerking met onze professionele logistieke partners verzorgen we ‘just-in-time’ leveringen. De medewerkers van Fabelco doen er alles aan dat u als leverancier of klant zich bij ons thuis voelt.